Оле: 15-те поредни мача без загуба не трябва да ни успокояват
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Серията от 15 поредни двубоя без загуба във всички турнири съвсем не означава, че Манчестър Юнайтед е намерил перфектната рецепта, обяви наставникът на тима Оле Гунар Солскяер на пресконференцията преди днешното домакинство на Борнемут.

Мениджърът изрично подчерта, че отборът му трябва да се подобрява и се съгласи с теорията на бившия си съотборник – Гари Невил, че „червените дяволи“ се нуждаят от поне трима или четирима нови играчи, преди да се намесят в битката за титлата.

„Невил е прав за доста неща. Ние все още не сме на най-високото ниво и класирането ни го показва. Изобщо не сме близо до мястото, на което искаме да бъдем. Трябва да сме много по-постоянни и да подобрим много аспекти от представянето ни. Не подценяваме ситуацията и не си правим илюзии, че сме открили перфектната формула“ – казва Оле.

„Имаме да вършим много работа, но самото пътуване е страхотно приключение. Изключително удоволствие да наблюдавам прогреса в представянето ни. Ще трябва да вземем няколко важни решения през лятната пауза и ще ми бъде много интересно да видя какво ще се случи“ – продължи норвежецът.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед коментира и напрегната битка за място в следващото издание на Шампионската лига: „Последният кръг ще бъде най-важен. Челси играят с Уувърхемптън, а ние се изправяме срещу Лестър. Няма да е от значение дали „лисиците“ са три точки пред или след нас. Срещата ще бъде все така важна“ – завърши Солскяер.