Оле отговори на Клоп: Няма да си губя времето да броя дузпи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Може би това е начин за влияние върху реферите", заявява мениджърът на Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер отговори на твърдението на Юрген Клоп, че „червените дяволи“ са получили повече дузпи за две години, отколкото мърсисайдци за пет години и половина. Норвежецът заяви, че не би си губил времето да брои колко 11-метрови удари в повече е получил неговият тим в сравнение с Ливърпул, но подобни изявления могат да повлияят на съдийски решения в бъдеще.

“Това факт ли е? Вероятно. Вероятно такъв ще бъде и моят отговор – факт е, че сме получили повече дузпи от тях. Не съм броил колко са имали те. Ако те искат да губят време в тревоги за моментите, в които ни фаулират в наказателното поле… аз не бих губил време за това.“

„Не мога да говоря от името на други мениджъри и да обяснявам защо те казват такива неща. Знам, че през миналата година това проработи, защото след като Франк Лампард говори за подобни неща, след това имаше стопроцентова дузпа за нас полуфинала за ФА Къп, която не получихме. Така че може би това е начин за влияние върху реферите. Не знам, Аз обаче не се притеснявам за това. Когато фаулират наши играчи в наказателното поле, това е дузпа”, заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед.