Онана направи прощално съобщение за феновете на Интер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Камерунецът завинаги ще остане признателен на клуба

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Андре Онана направи последно изявление като футболист на Интер. Той благодари на всички в клуба за предоставения шанс и заяви, че завинаги ще остане негов почитател.

“Искам да се хвърля в ново предизвикателство, но част от мен тъжи. Напускайки Интер, означава, че напускам семейството си, а не просто един обикновен клуб. Разбирам, че да си част от Интер е част от това да живееш живота си”, започна Онана.

“Важно е винаги да си честен и да казваш истината. Аз съм човек, който винаги търси предизвикателства. А да играеш във Висшата лига на Англия, и то за клуб като Юнайтед, е нещо, на което не може да се устои. Всички страни искаха тази сделка да се случи.

Но пък е важно да спомена, че ако бях останал, щях да съм също толкова щастлив, защото тук никога не съм имал проблеми. Даже в Милано усетих някаква магия, която е трудно да опиша”, продължи той.

“Искам да използвам думата “благодаря”: тя е за всички служители в клуба, мениджърите, треньорите, президента, моите съотборници. Но най-вече към феновете – видях, че те наистина ме обичаха. Изкарах една година тук, но оставам интерист завинаги. Животът е непридвидим и кой знае… може би един ден ще се завърна. Междувременно няма да спра да пея клубния химн, който толкова много ми харесва, завърши камерунецът.