google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Агентът се оплакал на институциите, след като от Славия му взели "златната кокошка" Филип Кръстев

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е станал обект на разследване за обидни изказвания от страна на европейската футболна централа УЕФА, твърди агентът Николай Жейнов, който подал сигнала.

Причина за разследването било изказването на силния човек на Белите по време на пресконференция през юни, на която бяха огласени подробности за трансфера на Филип Кръстев в белгийския Ломел.

Тогава Стефанов разкритикува яростно Жейнов, наричайки го “псевдо-менажер” и обвинявайки го, че “пълнил главата на Кръстев и родителите му с глупости”, както и че се “залепил за играча като пиявица”.

“Голяма напаст и щета за българския футбол са тези мениджъри,” обяви тогава Стефанов. “Ман Сити не желае този мениджър.”

„Да, вярно е,” коментира Жейнов пред “Тема Спорт”. “Има сигнали до УЕФА, БФС, Министерството на спорта, Комисията за защита от дискриминация и освен това има гражданско дело, но не мога да дам повече подробности на какъв етап са нещата. Ако моите адвокати преценят, че може да се дава допълнителна информация, ще го направим.”