От кухнята: Левски чака гаранция от Диксън, сделка може да няма
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Диксън бил от 1-2 месеца в България и ходи на срещи и с държавни институции

От Фейсбук страницата “Синя приказка” отново излязоха с информация около Левски и събитията, които се случват с продажбата на клуба и прехвърлянето на мажоритарния дял акции към бизнесмена Джоузеф Диксън.

Феновете съобщиха, че в момента се изчакват важни документи от британеца за гаранциите на инвестицията в отбора и има шанс до сделка да не се стигне. За щастие, според тях, Наско Сираков има и план Б.

Ето какво написаха те на страницата си:

„Бях казал, че нищо повече няма пиша по темата, но заради многото ваши призиви и от уважение към вас ще кажа някои неща. По наша информация, хората в клуба в момента чакат документ от Диксън за гаранция на инвестицията. Очаква се да го даде през следващата седмица. Така, че изобщо не е сигурно, че ще има сделка. Адвокатите на Левски, които се занимават със сделката са едни от най-добрите. Или ще изпипат нещата, или няма да има сделка. Няма шанс Левски да бъде преметнат както се твърди наляво надясно. Иначе, Диксън е от 1-2 месеца в България и често ходи на срещи и с държавни институции. Ако нещата не станат, клуба има и друг вариант. Следващите 20-30 дни са решаващи за Левски. Просто Сираков притиснат отвсякъде малко избърза с обявяването на тея преговори и конкретиката от тях. Но от една страна го разбираме. Да не сте на негово място или пък на мястото на Павел Колев тази година, която измина. Сираков си заложи името и авторитета в името на Левски и се отзова, когато всички се бяха изпокрили и никой не искаше да поеме тази отговорност с вземането на акциите. Така, че от тая гледна точка поне дължим някакво уважение към хората в клуба, които работят през тази година и се стараят да осигурят бъдеще за клуба…“, написаха от “Синя приказка”