google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилецът нарече твърденията на компанията за отказ от сътрудничество за разплитане на секс-скандал "абсурдна лъжа"

Бразилската звезда на Пари Сен Жермен Неймар реагира остро на информацията за прекратения рекламен договор между него и гиганта Nike.

Вчера компанията обяви, че е прекратила взаимоотношения с играча заради отказа му да съдейства за разплитане на секс-скандал от 2016 година.

Wall Street Journal съобщи, че Nike e започнал разследване за сексуален тормоз от страна на Неймар след направено оплакване на служител на компанията.

Бразилецът обаче обвини Nike в лъжа. Ето и какво написа той:

Фактите могат да бъдат изкривени, защото хората гледат на света от различни ъгли. Не можем да отречем, че животът е такъв. Разбирам, когато някой критикува поведението ми, начина ми на игра или живота ми. Ние сме различни! Но не разбирам как една сериозна компания може да изкриви деловите отношения, подкрепени с документи. Написаното не може да бъде променено, то е много ясно и не оставя съмнения. От 13-годишен, когато подписах първия си договор, винаги са ме предупреждавали: “Договорът е поверителен, не говори за него.” Твърдението, че договорът ми е прекратен, защото не съм участвал в разследването, е абсурдна лъжа. За пореден път ме предупредиха да не коментирам публично, затова просто ще се подчиня възмутен.