google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Острието на Арда получи най-много гласове, след като осигури победата в Стара Загора

Нападателят на Арда (Кърджали) Спас Делев беше избран за Най-добър играч в 11-ия кръг на Първа лига в традиционната анкета сред футболните треньори, организирана от Прес-клуб “България”, научи 7 Спорт.

В събота 31-годишният български национал напомни за най-добрите си дни, осигурявайки успеха на тима на Николай Киров при визитата на Берое с находчив завършващ удар десетина минути след началото на второто полувреме.

Това бе третото попадение на Делев за сезона, в който той трябваше да изтърпи два периода на самоизолация заради дадени положителни проби при направени тестове за коронавирус.

Въпреки несгодите бившият стрелец на ЦСКА, Лас Палмас и Локомотив (Пловдив) е основен принос за силното представяне на Арда. След 11-ия кръг тимът Кърджали е шести със 17 точки, шест по-малко от лидера Лудогорец, като освен това има и мач по-малко.

На второ място в престижната класацията остава героят на Лудогорец Каули Оливейра, чието попадение в мача с Левски върна отборът на Станислав Генчев на върха на класирането.

Трети е Юнус Санкаре (ЦСКА София), а гласове получиха също Юлиан Ненов (Ботев Враца), Мартин Камбуров (ЦСКА 1948) и вратарят на Армейците Димитър Евтимов.