Педро Нето има желание да премине в Арсенал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
23-годишното крило на Уулвърхемптън е отворено към идеята да се присъедини към "топчиите"

Според информация на Football Insider, Педро Нето има желание да се присъедини към Арсенал в близко бъдеще. 23-годишният играч е в сензационна форма през сезон 2023/24 досега и напоследък е свързван с преминаване в лондонския клуб.

Нето се присъедини към Уулвърхемптън през лятото на 2019 г. от Лацио. Английският клуб плати сумата от около 16 милиона евро за услугите на португалския национал. Той става все по-силен, откакто заигра на “Молиню”. Въпреки че се бореше с контузии през последните няколко сезона, Нето успя да се върне към най-доброто от себе си в текущата кампания.

Педро Нето е участвал в 118 мача за Уулвс и е допринесъл за 29 гола. Миналия сезон той не имаше най-добрите времена, тъй като успя да участва само в 21 мача поради контузии. Нето беше на терена малко повече от 1000 минути и отбеляза само два гола. Но той започна сезон 2023/24 по великолепен начин. В седемте си мача във Висшата лига този сезон, 23-годишният футболист записа четири асистенции и също така веднъж отбеляза попадение.

Неговото впечатляващо представяне привлече вниманието на водещите отбори на Острова, а Арсенал е един от клубовете, които искат да го имат в редиците си. Артилеристите се интересуват от Нето от доста време. Те дори искаха да го привлекат през лятото, но не успяха да сключат сделка с Уулвс.

Сега става ясно, че Педро Нето има желание да премине на “Емиратс”. Договорът на 23-годишния футболист с Уулвс е до лятото на 2027 г., но “вълците” може да обмислят продажбата му, за да подобрят финансовото си положение.