Пеп Гуардиола очаква Ман Сити отново да спечели Висшата лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Моето усещане днес е, че ще спечелим Висшата лига", каза треньорът на "гражданите"

В момента Манчестър Сити изостава с три точки в битката за титлата в Англия. Въпреки това треньорът на тима Пеп Гуардиола смята, че неговият отбор ще спечели титлата във Висшата лига. До момента каталунският мениджър не е правил подобно изказвания и сега изненада с коментара си. Той каза също, че не е лесно да бъдат спечелени четири поредни титли в Премиър Лийг и това постижение не е правено от никой отбор.

„Моето усещане днес е, че ще триумфираме с титлата във Висшата лига. Ако играем на нивото, което показахме срещу Ливърпул и Тотнъм, ще спечелим отново. Наясно съм, че хората не вярват след 3 равенства, но чувстваме, че ще го направим. Знаем, че не е лесно да спечелиш четири поредни титли, защото никой досега не го е правил“, коментира Пеп преди визитата на Астън Вила в сряда вечвер.

„Никога не се оправдаваме със съдийството. Мотивацията е да се справяме по-добре. Понякога решенията на съдиите помагат, а в други случаи – не. Научил съм, че ако искаш да спечелиш него, трябва да се справиш много, много по-добре от противниците си. Когато сте с изравнени сили, няма как да стане. Нужно е да се опитаме да не получаваме голове и да играем по-добре“, допълни треньорът на “гражданите”.