google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ние искаме да запазим инерцията от победата над Брайтън през уикенда", заяви треньорът на Челси

В средата на седмицата предстои дерби между Челси и Манчестър Юнайтед на “Олд Трафорд”. Наставникът на лондончани Маурисио Почетино изрази притеснение преди гостуването на “червените дяволи” в сряда вечер. Той смята, че това не е подходящият момент Челси да гостува на този съперник, тъй като тимът на Ерик тен Хаг ще бъде решен да вземе трите точки.

“Мисля, че в момента сме на сходно ниво, но сме в различни ситуации. Според мен сега не е правилният момент да им гостуваме”, заяви Почетино на пресконференцията преди двубоя на “Олд Трафорд”.

“Срещу нас ще излезе отбор, който е решен да спечели. Ние искаме да запазим инерцията от успеха над Брайтън през уикенда и да се изкачим в таблицата. За нас е важно да сме на по-предни позиции. Не съм аз човекът, който да говори за случващото се в другите клубове. Щастлив съм от проекта, който имам в Челси”, каза треноьърт на “сините”.

“Фокусиран съм изцяло върху моя клуб. Има какво да подобряваме. Мога да обясня какви са тези стъпки, но никога не бих правил сравнения с друг клуб. Тук в Челси градим нещо, което вярваме, че ще бъде невероятно. Трябва ни време, но ще постигнем целите си”, добави бившият мениджър на ПСЖ.