Почетино: Ман Юнайтед ще бъде решен да спечели срещу нас
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ние искаме да запазим инерцията от победата над Брайтън през уикенда", заяви треньорът на Челси

В средата на седмицата предстои дерби между Челси и Манчестър Юнайтед на “Олд Трафорд”. Наставникът на лондончани Маурисио Почетино изрази притеснение преди гостуването на “червените дяволи” в сряда вечер. Той смята, че това не е подходящият момент Челси да гостува на този съперник, тъй като тимът на Ерик тен Хаг ще бъде решен да вземе трите точки.

“Мисля, че в момента сме на сходно ниво, но сме в различни ситуации. Според мен сега не е правилният момент да им гостуваме”, заяви Почетино на пресконференцията преди двубоя на “Олд Трафорд”.

“Срещу нас ще излезе отбор, който е решен да спечели. Ние искаме да запазим инерцията от успеха над Брайтън през уикенда и да се изкачим в таблицата. За нас е важно да сме на по-предни позиции. Не съм аз човекът, който да говори за случващото се в другите клубове. Щастлив съм от проекта, който имам в Челси”, каза треноьърт на “сините”.

“Фокусиран съм изцяло върху моя клуб. Има какво да подобряваме. Мога да обясня какви са тези стъпки, но никога не бих правил сравнения с друг клуб. Тук в Челси градим нещо, което вярваме, че ще бъде невероятно. Трябва ни време, но ще постигнем целите си”, добави бившият мениджър на ПСЖ.