Пиоли: В Шампионската лига малките детайли правят разликата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
“Получихме ценен урок, който ще ни е от полза занапред"

Наставникът на Милан Стефано Пиоли сподели след загубата с 2:3 от Ливърпул, че неговият тим е допуснал на моменти елементарни грешки в защита. „Росонерите“ бяха изоставащи в резултата, след което поведоха с 2:1 до края на първата част. След почивката обаче домакините вкараха още два гола и грабнаха трите точки.

“Ливърпул заслужава похвала за интензивността и качеството, което показа в първите 25 минути. Ние успяхме да обърнем резултата и можем само да съжаляваме за двата гола, които получихме през второто полувреме. Без да изключвам класата на съперника, в тези ситуации допуснахме грешки, които можеха да бъдат избегнати”, коментира Пиоли.

“Получихме ценен урок, който ще ни е от полза занапред. Бяхме подготвени, че Ливърпул ще започне силно, но действахме прекалено статично и не успявахме да преодолеем пресата им. Когато не притежаваш топката, опасностите ще дойдат”, допълва треньорът на Милан.

“В Шампионската лига малките детайли правят разликата. Има какво да учим в това отношение. Когато ни пресираха, трябваше да си подаваме по-бързо. Освен това, няколко пъти допуснахме елементарни грешки в защита”, заяви специалистът.