Почетино иска Челси да подпише с Душан Влахович
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на "сините" има желание да разполага с 23-годишния нападател на Ювентус в редиците си

Според испанската медия Fichajes тимът на Челси има желание да подпише с нов нападател в близко бъдеще и са насочили поглед към Душан Влахович. 23-годишният играч беше обект на голям интерес от цяла Европа през цялото лято, но в крайна сметка остана в Ювентус.

Интересът към услугите му обаче остава и клубовете може да настояват за него през зимата. След като се доказа в Серия А, докато играеше за Фиорентина, Влахович се присъедини към Ювентус през зимата на 2022 г. Той успяваше да вкарва голове от време на време, но не имаше ефекта, който ‘старата госпожа’ очакваше от него. В резултат на това имаше много съмнения относно бъдещето му и доста клубове искат да го привлекат.

Сръбският национал започна силно новия сезон под ръководството на Масимилиано Алегри. Той участва в шест мача в италианската Серия А и е допринесъл за пет гола. 23-годишният футболист вече е важна част от първия отбор на Алегри и с договора му до лятото на 2026 г. Според информациите Юве ще иска около 80 млн. евро за своята звезда.

Челси е един от клубовете, свързван с 23-годишния футболист. “Сините” не започнаха най-добре при новия мениджър Маурисио Почетино. Те играят добър футбол, но не успяха да постигнат желаните резултати. Почетино иска клубът да вземе нов номер 9. Бившият мениджър на Тотнъм настоява Челси да подпише с Влахович. Мениджърът смята, че 23-годишният играч може да им помогне да решат проблемите си в атака.