Почетино: В последните 10-15 години Челси е най-добрият клуб в Англия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Днес бе първият ден на аржентинеца на "Стамфорд Бридж"

Новият мениджър на Челси Почетино даде първото си официално интервю откакто стана ясно неговото назначение. Той се изказа много ласкаво за новия си тим, което със сигурност ще се хареса на феновете.

“За мен е удоволствие и чест сега да съм част от Челси. Много сме развълнувани, познавам Челси отлично, това е един от най-великите клубове в света. Затова бе лесно да вземем решението да дойдем тук”, започна той.

“Смятам, че историята е важна, това е култъра да побеждаваш. В последните 10, 12, 15 години, Челси е най-великия тим в Англия. Познавам много добре Висшата лига и знам какво значи културата на Челси. Мисля, че феновете са развълнувани да бъдат отново на победния път.

Вълнуващо е за нас защото ние обичаме добрите играчи, играчи с капацитет и талант, но също искаме и хора, които желаят да бъдат с нас в този клуб и са готови да помогнат на клуба да постигне каквото иска.

Нашата цел е да дадем на играчите на Челси най-добрите възможности да бъдат успешни, да се развиват групово и индивидуално”, добави той по отношение на играчите си.

“Аз съм много, много, много по-добър! Имахме времето в миналото да анализираме всичко и да бъдем по-добри. Еволюираме всеки ден, опитваме се да бъдем по-добри. Опитът е нещо, на което трябва да се осланяш, защото без опит си нищо”, каза още Почетино.