Пореден обрат? Челси прави отчаян опит да привлече Кайседо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
От Челси са помолили Мойзес Кайседо да изчака тяхната следваща оферта

Една от най-вълнуващите трансферни саги през летния трансферен прозорец безспорно е тази с полузащитника на Брайтън Мойсес Кайседо. От повече от месец насам Челси работи усилено по неговото привличане, но така и не успява да се договори с “чайките” за финалната цена. Това чакане изглежда е изнервило, а може би дори и притеснило Кайседо, тъй като късно снощи Ливърпул направи оферта за него и играчът веднага я прие. Офертата на мърсисайдци бе достатъчно голяма да задоволи исканията на Брайтън, които също не се колебаха дали да приемат предложението. Според информацията идваща от Острова, офертата на Ливърпул за Кайседо е на рекордна за клуба стойност – 111 милиона паунда.

След това колосално предложение всичко за Челси изглеждаше приключило. През последния час обаче “сините от Лондон” показаха, че желаят Кайседо повече отколкото някой е предполагал. Според журналистът Бен Якобс, от Челси са помолили Кайседо да не заминава за Ливърпул, където трябваше да премине медицински прегледи днес, а вместо това да изчака новата оферта, която те в момента подготвят.

Все още няма информация дали Кайседо е склонен да продължи да чака или вече е взел окончателно решение да облече екипа на Ливърпул. Със сигурност в Брайтън обаче са готови да забавят трансфера на еквадореца малко, за да изслушат и новата оферта на Челси, която се очаква да бъде дори още по-висока от тази на Ливърпул.

Каквото и обаче да се случи до края на деня то ще бъде напълно непредвидено. За момента шансовете на Ливърпул да се сдобие с подписа на Кайседо са една идея по-големи. Въпреки това обаче Челси не трябва да бъдат подценявани, тъй като те преговарят с играча от доста по-дълго време.