Фулъм пожела бивш играч на Барса
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Адама Траоре е попаднал в радара на Марко Силва

Останалият свободен агент Адама Траоре може да се завърне във Висшата лига с екипа на Фулъм, твърди Фабрицио Романо. “Котиджърс” са се свързали наскоро с агента на испанеца и преговорите са преминали успешно. Футболистът също е заинтересован от възможността да играе под ръководството на Марко Силва.

Траоре е продукт на прочутата школа на Барселона – Ла Масия. Той обаче не успява да се наложи в първия отбор на каталунците, което води до неговата продажба през 2015 година на Астън Вила. Краткият престой на Траоре е последван от още един такъв, но в тима на Мидълзбро. След това обаче футболистът сериозно повишава нивото си и преминава в Улвърхемптън, където записа няколко силни сезона. Представянето му с екипа на “вълците” дори му осигури завръщане в Барселона. За най-голямо съжаление на Траоре обаче той отново не успя да се докаже на “Камп Ноу” и се завърна на “Молиню”. Договорът му с Уулвс обаче изтече това лято и той не бе подновен, което го остави свободен агент.

На пръв поглед няма пречки, които да забавят трансфера на Траоре във Фулъм. Точно затова се очаква ако преговорите между него и “котиджърс” преминат успешно, той да подпише договора си с тях още преди края на тази седмица.