Предложиха английски национал на Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Реал Мадрид ще има шанса да подпише с Калвин Филипс през следващата година

Според информация на испанската медия Defensa Central, Калвин Филипс може да направи сензационен трансфер в Реал Мадрид. Посредници са предложили халфа на Манчестър Сити на Лос Бланкос. Междувременно “гражданите” искат да възстановят 50 милиона евро, като продадат своя футболист през следващата година.

Калвин Филипс видя как кариерата му тръгна надолу, след като се присъедини към Манчестър Сити от Лийдс Юнайтед миналата година. Английският национал беше един от най-желаните полузащитници на пазара, когато се премести на “Етихад”. Но трансферът не се осъществи, тъй както футболистът би очавкал и Филипс е периферна фигура в състава на Пеп Гуардиола.

27-годишният футболист почти не игра за “небесносините” през миналия сезон. Пеп Гуардиола дори стигна дотам, казвайки на футболиста, че е с наднормено тегло след паузата за Световното първенство по футбол през 2022 г. Но нещата се влошиха още повече за Филипс през този сезон, като халфът успя да изиграе само 168 минути игрово време в шест мача до момента.

Гуардиола дори не му се довери да започне като титуляр, когато Родри изтърпяваше наказанието си от три мача. Така че Филипс трябва да напусне Манчестър Сити през януарския трансфер, за да съживи кариерата си. Изглежда сензационно той да премине в Реал Мадрид, но агенти са предложили възможността на испанския гранд да вземат изгодно национала на Англия.