Стефано Пиоли е недоволен от равенството срещу Наполи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Милан изпусна два гола преднина при гостуването в Неапол

В неделя вечер Милан си тръгна с точка от гостуването на Наполи след реми 2:2 на стадион  „Диего Армандо Марадона“. “Росонерите” пропиляха два гола аванс през второто полувреме, а треньорът на тима Стефано Пиоли не скри разочарованието си от загубените две точки. След това реми тимът на Милан остана зад Ювентус в класирането и е на три точки от лидера Интер.

„Голямата ни грешка беше първият допуснат гол, защото позволихме на съперника да се върне в мача. Предвид това колко положения имахме, два отбелязани гола са твърде малко. Разочаровани сме, че си тръгваме само с 1 точка”, заяви Стефано Пиоли след края на двубоя.

„Когато имаш аванс от 2:0, трябва да спечелиш срешата. Не спряхме да играем, не бяхме пасивни, но ако преди почивката доминирахме, през второто полувреме не беше така”, добави треньорът на “росонерите”.

„Съдбата на треньора винаги е в ръцете на клуба. Знаем, че има още три или четири отбора, които са способни да завоюват титлата”, заяви Пиоли.

В следващия си мач от Серия А, отборът на Милан приема Удинезе на 4 ноември и ще търси задължителна победа на “Сан Сиро”.