Протести могат да отложат завръщането на Мейсън Грийнууд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Талантът на Манчестър Юнайтед все още не знае дали ще играе през следващия сезон

Проблемите за младият нападател на Манчестър Юнайтед – Мейсън Грийнууд, продължават да идват един след друг. Неговото завръщане на терена най-вероятно отново ще бъде забавено след като днес “Daily Mail Sport”, съобщи за протести срещу неговото връщане в състава от част от феновете на клуба. За момента не е ясно дали ръководството на клуба ще се съобрази с искането на тези привърженици.

На Грийнууд дълго време му бе забранено да участва в официални мачове на своя отбор заради делото, което вървеше срещу него за физическо посегателство над приятелката му. Наскоро обаче той бе оправдан по всички обвинение и получи разрешение да се завърне на терена. “Червените дяволи” обаче му съобщиха, че това не може да се случи преди да приключи и вътрешното разследване на клуба и забавиха процеса на интегриране на Грийнууд обратно в състава. В момента това разследване още тече, но по всичко личи, че то няма да доведе до причина, която да остави Грийнууд извън състава за още един сезон.

Това означава, че “червените дяволи” ще трябва да вземат решение дали предпочитат да дадат втори шанс на един от най-обещаващите си таланти като го върнат в първия отбор или да се съобразят с негодуванието на част от феновете на клуба. Решението на ръководството се очаква преди края на месеца.