Томас Тухел с коментар за сагата около Хари Кейн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Работим с всички сили за финализиране на тази сделка", заяви специалистът

Английският нападател Хари Кейн е една от основните теми във футболна Европа в този момент. Нападателят на Тотнъм е много близо до преминаване в Байерн Мюнхен. От “Алианц Арена” работят усилено по финализиране на сделката, разкри наставникът на баварците Томас Тухел, който на всяка цена иска английския голаджия в своя състав.

Капитанът на Тотнъм е дал съгласието си за трансфер и се очакваше днес да премине медицински прегледи. По последна информация обаче босът на “шпорите” Даниел Леви го е спрял за момента да излети от Лондон в посока Мюнхен. Предстои да видим как ще завърши сагата с нападателя, като мнозина вече определят трансфера на Кейн в Байерн като “цирк”.

“Работим с всички сили за финализиране на тази сделка. Това можем да го потвърдим, но към момента нищо не е завършено. Аз съм треньор на Байерн и не мога да говоря повече за футболисти, които не са в нашия тим.

От опит знам, че с такива трансфери може да се случи всичко и опциите са много. Водещо за нас е да го имаме в състава ни, но в момента това не е факт. Все пак говорим за огромен трансфер, тъй като опитваме да изкараме капитана на Англия от Премиър Лийг”, каза Тухел пред медиите.

Байерн стартира сезон 2022/23 в Германия с мач за Суперкупата срещу РБ Лайпциг в събота от 21:45 ч.