Провъзгласил се за капитан на България: Целта е Катар 2022
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Националът на България Божидар Краев, който преди време бе заявил, че е готов да носи капитанската лента в отбора, сподели, че истинската цел на “лъвовете” трябва да е класиране на Мондиал 2022 в Катар. Краев каза още, че България трябва да се гордее с факта, че в негово лице ще има представител в Шампионската лига.

“Чувствам се възстановен и съм добре. В Скандинавието е горе-долу едно и също. Обстановката ми е позната. Статични положения, здрави и силни играчи. Много неща бяха добри, но не спечелихме нищо като точки, но има една тенденция, която трябва да се продължи според мен. Головете, които допуснахме бяха лесни”, коментира Краев пред камерата на БФС.

“Аз си мисля, че трябва да е гордост за цяла България, че съм представител на страната в Шампионската лига. Беше ми детска мечта, не става въпрос за пари в този момент. Двубоите от Шампионската лига са на много високо ниво и аз съм готов за него”, сподели футболистът на датския Мидтиланд.

“Смятам, че реалната цел за България трябва да е Катар 2022. С генерация, разбира се, която навлиза сега”, завърши Краев.