ПСЖ подготвя страхотен договор за Килиан Мбапе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Парижани са готови да предложат на стойност 200 милиона евро на година на Мбапе

Испанското издание Defensa Central излиза с информация, че Килиан Мбапе остава обект на интерес от Реал Мадрид. Но неговият тим Пари Сен Жермен скоро ще му предложи огромен договор, за да отблъсне интереса на Лос Бланкос и да го накара да остане на “Парк де Пренс”. Шампионите от Лига 1 работят върху петгодишен договор на стойност 200 милиона евро годишно за голямата си звезда.

Килиан Мбапе е може би най-добрият играч в света в момента, като вкарва голове за забавление за своя клуб и страна. Французинът се наслади на отлична кампания 2022/23, където почти изведе Франция до втори пореден триумф на Световната купа. Но летният трансферен прозорец беше бурен за него, тъй като ПСЖ не го взе на предсезонното турне в Азия и се говореше, че може да бъде извън състава през сезона, тъй като не иска да поднови договора си.

Парижани върнаха Мбапе в състава и той започна добре новия сезон, отбелязвайки пет гола в три мача досега. Но бъдещето на Мбапе остава несигурно, тъй като той навлезе в последната година от договора си с действащия шампион на Лига 1. Подобна ситуация привлече вниманието на няколко клуба, като Реал Мадрид и Ливърпул проявяват най-голям интерес. ПСЖ обаче са готови да предложат огромен договор на Килиан и да го накарат да остане още дълго в отбора.