ЦСКА разгроми Литекс в контрола, подсили се с дефанзивен халф
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Емануел Шакич премина при "червените"

ЦСКА постигна разгромен успех с 5:1 срещу втородивизионния Литекс в контрола, която бе закрита за медии и фенове. Данило Асприля блесна с два гола и показа, че навлиза във форма. Силен мач направи и друго от новите попълнения това лято – Майкъл Естрада, който записа гол и две асистенции. По веднъж отбелязаха Назон и Тибо Вион.

Четирима юноши получиха шанс за изява в проверката – Лъчезар Иванов, Теодор Апостолов, Кирил Георгиев и Димитър Христов. Днес “червените” се завръщат в София след кратък лагер в Тетевен.

В същото време ЦСКА привлече дефанзивния халф Емануел Шакич, който е работил преди време с треньора на “армейците” Нестор ел Маестро. Трансферът е изненадващ, тъй като нямаше индикации, че “червените” търсят нов полузащитник. Футболистът може да играе на няколко позиции по терена, като има опит и в отбраната.

Той е тук да се бори. За клуба, за отбора, за нас.

Познат като биткаджия Емануел Шакич е поливалентен футболист, когото треньорите могат да използват на няколко дефанзивни позиции. Неговата любима – дефанзивен халф. Роден и израснал в Австрия, Шакич има балкански корени. Кариерата му преминава в родината, продължава в Гърция, а днес вече е футболист на най-големия футболен клуб в България. Във визитката му прави впечатление, че е играл за Арис и Щурм Грац. Именно в последния Шакич играе под ръководството на Нестор ел Маестро, а двамата ще работят отново заедно на „Българска армия“, давайки всичко от себе си за успеха на отбора!

Добре дошъл, Шака, и успех“, така “армейците” представят Шекич.