Разногласие между Мбапе и Реал – ще се възползва ли ПСЖ?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нова инфомация за евентуалния трансфер на Килиан Мбапе в Реал Мадрид

Килиан Мбапе е цел номер 1 на трансферния пазар Реал Мадрид в последните 2 години. Французинът все е близо до преминаване на “Бернабеу”, но трансферът така и не се случва. В момента Мбапе е в конфликт с Пари Сен Жермен, но в същото време от лагера на французина и Реал Мадрид публично отричат възможността за негов трансфер в испанския гранд през тази година.

Според последните информации, Мбапе и Реал Маадрид са постигнали пълна договорка за заплатата на играча, както и бонуса за подписване на договора. Има обаче леко разногласие между двете страни по отношение на процента от имиджовите права, които ще има носителят на трофея от Мондиал 2018 и това засега блокира трансфера.

Междувременно Пари Сен Жермен опитва да използва това, за да убеди Килиан Мбапе да поднови контракта си, но засега това изглежда малко вероятно. Все пак от ПСЖ са готови и да се разделят с френската звезда и да го продадат на Реал до края на летния трансферен прозорец. Иначе се вижда, че ПСЖ страда без Мбапе, тъй като започна сезона в Лига 1 с нулево реми у дома срещу Лориен.

От ПСЖ със сигурност не желаят Мбапе да си тръгне като свободен агент следващото лято. Да загубиш един от най-добрите играчи в света без трансферна сума би било крайно неприятно за всеки един клуб и парижани искат да избегнат този сценарий.