Трансферна цел на Ливърпул е свързван с Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Съобщава се, че Кефрен Тюрам иска да напусне Ница на фона на интерес от страна на Манчестър Юнайтед

Изданието Football Transfers съобщава, че Kефрен Тюрам иска да напусне Ница през лятото. Футболистът е свързван с Манчестър Юнайтед и е готов да се премести в Англия. Полузащитникът беше близо до присъединяване към Ливърпул по-рано, но сега “червените дяволи” са фаворити, за да го превърнат в свой нов полузащитник.

Кефрен Тюрам остава на ръба да приеме ново предизвикателство във футболен клуб от най-високо ниво, за да подобри своето развитие. Халфът постоянно играеше за Ница през последните няколко години, но това лято значителен интерес от топ клубове го накара да иска трансфер. По-рано през трансферния прозорец Ливърпул беше готов да подпише с Тюрам, след като преговорите между всички страни напреднаха. Юрген Клоп обаче реши да се оттегли от преследването на халфа.

Манчестър Юнайтед се появи като кандидат за Тюрам през последните няколко дни. Ерик тен Хаг продължава да търси нов полузащитник, преди прозорецът да се затвори, а звездата на Ница може да отговаря на необходимия профил. Вече са започнали преговори между всички страни, които може да доведат до развръзка.

Тимът на нНица вече беше информирал Ливърпул за цената на халфа, тъй като те започнаха да изискват по-голяма сума за французина, който е оценен на 30-35 милиона евро. Тимът от Лига 1 обаче ще иска поне 50 млн. за халфа, което означава, че Манчестър Юнайтед трябва да плати доста сериозна сума за 22-годишния халф.