Левски без Дарлан и още трима срещу Ботев Враца
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Жереми Петрис и Марин Петков лекуват контузии и пропускат мача

Левски преследва трети успех за сезона в Първа лига в домакинството на Ботев Враца тази вечер от 18:45 ч. “Сините” ще се опитат да натрупат самочувствие преди реванша с Апоел Беер Шева с изразителна победа на “Герена” срещу врачани. ясна е групата на Левски за домакинството от петия кръг на родния шампионат.

Треньорът на “сините” Николай Костов избра 18 футболисти за мача срещу Ботев Враца. В състава се завръща централният бранител Кристиан Димитров след контузия, но поради травми аут са Жереми Петрис и крилото Марин Петков.

Бразилският халф Дарлан е аут от състава за мача, тъй като с него се надвишава броя на чужденци извън Европейския съюз. Мачът пропуска и Келиан ван дер Каап. Двамата пък ще бъдат свежи за реванша с Апоел Беер Шева в четвъртък. След реми 0:0 в първата среща, Левски има отличен шанс да продължи към плейофите в Лига на конференциите.

Групата на Левски: Николай Михайлов, Пламен Андреев, Патрик-Габриел Галчев, Кристиан Димитров, Хосе Кордоба, Цунами, Андриан Краев, Асен Митков, Асен Чандъров, Илиян Стефанов, Ивелин Попов, Асими Фадига, Кристиян Йово, Джавад Ел Джемили, Роналдо, Уелтон, Рикардиньо, Преслав Бачев