Реал (М) готви План Б, ако Рамос откаже да поднови договора си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Кралския клуб" има списък с евентуални заместници на капитана си

Реал Мадрид е готов с евентуален заместник на Серхио Рамос, ако капитанът на тима откаже да подпише нов договор. Настоящият контракт на 34-годишния футболист е до 30 юни, като се очаква в понеделник да обяви решението си. Според издания в Испания основна пречка при преговорите са исканата от Рамос заплата и продължителността на договора. На този етап двата най-възможни сценария са – или Рамос да удължи договора си, или да премине в ПСЖ като свободен агент лятото.

Според „Diario Sport“ фаворити за заместник на Рамос са Ерик Гарсия (Манчестър Сити) и Пау Торес (Валенсия). Откупната клауза в договора на Торес е за 50 млн. евро, но в Реал са убедени, че ще смъкнат от исканите пари с поне 20 млн.

Раул Гарсия ще излезе по-евтино на шампионите, които ще трябва да отделят за него сума в рамките на 20-23 млн. евро. Барселона обаче също има интерес към Гарсия, който е бивш играч на каталунците.

Футболистът на Байерн Мюнхен Давид Алаба също попада в списъка с евентуални заместници на Рамос, но испанците едва ли ще прибегнат до него, тъй като финансовите претенции на австриеца са твърде високи.