google новини лого Последвай ни
Добави коментар
На 'Бернабеу' обмислят привличането на Давиде Калабрия

Според информация на медията Fichajes, 26-годишният футболист Давиде Калабрия е обект на интерес от страна на Реал Мадрид. Карло Анчелоти иска Лос Бланкос да си осигури услугите на капитана на Милан. И те скоро ще се свържат с 26-годишния играч и “росонерите”, за да проучат условията за негов транфер през 2024 г.

Давиде Калабрия е в Милан от близо две десетилетия, след като се присъедини към тях през 2006 г. Италианският национал игра за младежите на клуба от Серия А, преди да направи дебюта си в първия отбор като 18-годишен през 2015 г. Освен това, той е важен играч за Скуадрата през последните няколко години.

Един от най-добрите десни защитници в италианската Серия А, 26-годишният играч е основна фигура за Милан от дълго време. И Калабрия стана капитан на клуба след напускането на Алесио Романьоли. До момента той има 222 мача за “росонерите” , записвайки осем гола и 18 асистенции.

Прогресът на Калабрия не остана незабелязан, като експертите го смятат за един от най-добрите десни бекове в света. Междувременно Реал Мадрид обмисля негов трансфер. От доста време насам “лос бланкос” иска да реши проблемите си на десния бек и да намери наследник на Дани Карвахал. Няколко десни защитници, включително Рийс Джеймс от Челси, се появиха в радара на Реал Мадрид в последните седмици.