Реал Мадрид иска да се подсили с канадски национал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" с интерес към Алфонсо Дейвис от Байерн Мюнхен

Според информация на испанската медия Fichajes, защитникът Алфонсо Дейвис е обект на интерес от страна на Реал Мадрид. “Лос бланкос” са готови да дадат 50 милиона евро, за да подпишат с крайния защитник на Байерн Мюнхен. 23-годишният канадски национал също е трансферна цел на Челси и Манчестър Сити.

Алфонсо Дейвис се превърна в един от най-добрите крайни защитници в Бундеслигата, откакто се присъедини към Байерн Мюнхен. Канадският национал имаше големи успехи през последното половин десетилетие, превръщайки се в ключова фигура за баварските гиганти. Освен това той израсна на международната сцена и е важен играч за Канада.

23-годишният Дейвис се е появил 179 пъти досега за Байерн Мюнхен, записвайки 9 гола и 28 асистенции. Но дългосрочното бъдеще на Дейвис е обект на спекулации, тъй като той навлезе в последните 18 месеца от договора си с Байерн Мюнхен. Подобна ситуация не остана незабелязана, приковавайки вниманието на Реал Мадрид, Челси и Манчестър Сити.

Интересът на испанския гранд към Алфонсо Дейвис е обясним. След като Ферланд Менди вече не се представя винаги на висота, Лос Бланкос ще се нуждаят от нов титуляр на поста ляв бек. Така че защитникът на Байерн Мюнхен е важна трансфернал цел за Реал Мадрид и тимът е готов да плати 50 милиона евро, за да си осигури услугите му.