Реал Мадрид може да вземе Душан Влахович през януари
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ювентус е предложил на Реал Мадрид шанса да подпише под наем със сръбския нападател

Според информация на испанската медия Defensa Central, тимът на Реал Мадрид ще има шанса да привлече Душан Влахович от Ювентус през януарския трансферен прозорец. Гигантите от Серия А предложиха намиращия се във форма нападател на Лос Бланкос, който може да си осигури услугите му, като плати сума за наем от 10 милиона евро.

“Белият балет” ще трябва да поеме и цялата му заплата на стойност 9 милиона евро годишно. Влавохич бе един от най-добрите млади нападатели в Серия А преди да премине в Торино, но през последните 18 месеца формата му е колеблива. Сърбинът започна добре престоя си в Ювентус, но имаше слаба кампания 2022/23. Все пак 23-годишният футболист започна силно новата кампания, като отбеляза 4 гола и се отлчии с 1 асистенция в шест мача. Но Влахович продължава да е изправен пред несигурно бъдеще в клуба от Серия А на фона на финансовите проблеми, които тормозят Ювентус.

Интересното е, че Реал Мадрид имаше шанса да си осигури услугите на Влахович през летния трансферен прозорец. Но трансфер не успя да се осъществи, като “Кралският клуб” отхвърли предложението да го привлече от Ювентус. Първите месеци на сезон 2023/24 обаче показаха необходимостта Реал да вземе нов голаджия.

Джуд Белингам е най-резултатният голмайстор за Реал Мадрид до момента през този сезон, като англичанинът води атаката за своя отбор. Привлеченият от Еспаньол – Хоселу, може и да се старае много, но не е на нивото на клуб като Реал. Според медията Defensa Central, Ювентус с радост ще предложи услугите на Влахович на Реал Мадрид. Уловката е, че “лос бланкос” трябва да платят сума за наем на стойност 10 милиона евро, както и да поемат цялата заплата на сърбина.