Реал Мадрид се интересува от голям талант на Милан
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
18-годишният бранител Ян-Карло Симич е желан от "белия балет"

Реал Мадрид проявява интерес към Ян-Карло Симич от Милан, пишат медиите в Испания. “Белият балет” търси обещаващи централни защитници и 18-годишният сръбски талант от Милан попада на радара на мадридския гранд.

Ян-Карло Симич е родом от Нюртинген и прекарва по-голямата част от младежките си години в Германия. Той стига до отбора на Щутгарт, където е забелязан от Милан и присъедини към “росонерите” миналата година. Милан отдели 1 млн. евро, за да привлече младия футболист. Младежът постигна значителен прогрес през последните 15 месеца, след като взе участие в 44 мача за различните младежки отбори на Милан. Междувременно Симич избра да представлява Сърбия на международната сцена и в момента играе за националния отбор до 19 години.

Прогресът на Ян-Карло Симич е забелязан от водещи клубове в Европа. Медиите през летния трансферен прозорец свързваха младия защитник с Арсенал. И тийнейджърът вече се очертава като цел на Реал Мадрид за евентуален трансфер през лятото на 2024 г.

18-годишното дете чудо постигна забележителен прогрес в Милан. Той трябва скоро да дебютира в първия отбор, воден от Стефано Пиоли. Но интересът на Реал Мадрид може да му размъти главата, което означава, че гигантите от Серия А трябва да са нащрек, за да запазят услугите му след следващото лято.