Треньорът на ЦСКА 1948 иска успех срещу Локомотив София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Искам да се подобряваме и да спечелим мача", каза Николай Панайотов преди столичното дерби

В събота отборът на ЦСКА 1948 се изправя срещу Локомотив София в столично дерби от 14-ия кръг на efbet Лига. Старши треньорът на “Червените” Николай Панайотов иска по-добро представяне и победа в срещата. ЦСКА 1948 ще преследва седмия си успех от началото на сезона, като с евентуални три точки може да спечели 2-3 позиции в класирането на efbet Лига.

“Очаквам добър мач за нашия тим и да се представим на ниво. Искам да се подобряваме и да спечелим мача. Двубоят няма да е лесен, но сме длъжни да победим. Трябва бъдем по-уверени и да се опитаме да играем по-атакуващо. Има подобрение в играта на Локомотив, но ние трябва да си гледаме нашия отбор и ще търсим със сигурност победата”, каза Ники Панайотов преди срещата с “железничарите”.

В миналия кръг Локо София срази Берое с 1:0 като гост в Стара Загора. По време на паузата, “железничарите” надвиха Спартак Плевен в турнира за Купата на България. Определено ще има увереност в тима на домакините, така че мачът няма да бъде лесен за ЦСКА 1948. “Червените” обаче също са в серия от два поредни успеха и ще хвърлят всички сили за трите точки. Те загубиха от Локо София с 1:2 в последния мач между двата тима в турнира за Купата и сега ще търсят реванш.