Реал Мадрид се интересува от испански национал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Робин Льо Норман е на радара на "белия балет"

Според информация на испанската медия Defensa Central, Робин Льо Норман е обект на интерес от страна на Реал Мадрид. “Белият балет” ще търси нов централен защитник в летния трансферен прозорец през 2024 г. и бранителят на Реал Сосиедад се очертава като тяхна трансферна цел.

Робин Льо Норман родом от Пабу във Франция и прекарва юношеските си години в страната, завършвайки академията на Брест. Той стана известен, след като се присъедини към Реал Сосиедад през юли 2016 г. Играчът трябваше да изчака своя момент, за да се превърне във важна фигура за тима. През последните няколко сезона Льо Норман играе на много високо ниво и привлече вниманието на грандовете в Европа.

Междувременно Робин Льо Норман избра Испания на международната сцена, след като не успя да спечели място във френския национален отбор. Що се отнася до прогреса му на клубно ниво, 26-годишният футболист се е играл близо 200 пъти досега за Реал Сосиедад, записвайки пет гола и шест асистенции .

Добрите изяви на футболиста го поставиха в трансферния списък на отбори от Висшата лига като Арсенал и Астън Вила. Но нещата ще се променят драстично сега, като Реал Мадрид се присъедини към надпреварата за подписа му. Рюдигер, Начо и Давид Алаба са в залеза на кариерата си ие логично мадридският гранд да търси по-млад и качествен бранител, какъвто е 26-годишният футболист на Сосиедад.