Мачът с Литва решава бъдещето на Младен Кръстаич
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Селекционерът на България получава последен шанс

Има вероятност националният тим на България да е с нов селекционер още този месец, ако в събота нашите национали не победят селекцията на Литва на „Васил Левски”, пише „Мач Телеграф“. Търпението на всички към Младен Кръстаич се изчерпа още след загубата от Черна гора през септември, но все пак селекционерът получи още един шанс.

Българският тим има само 2 точки в квалификационната кампания и е на предпоследното място в групата. Трябва да се отбележи, че в повечето двубои “лъвовете” играха добре и малшансът ни лиши от по-добри резултати. Черна гора записа успех над България с човек по-малко последната минута, а Сърбия ни изравни в Разград отново в края. Положителното от работата на Младен Кръстаич е, че той започна налагането на много млади играчи.

При евентуален провал срешу Литва в събта, има голям шанс да завършим без успех в квалификационната кампания, което ще бъде голям резил. През ноември националите имат мачове срещу Сърбия в Белград и Унгария в София.

Сръбският специалист Младен Кръстаич има договор с България до лятото на 2024-а година. За момента високата неустойка пази гърба на Кръстаич. Имената на Илиан Илиев, Александър Томаш и Илия Груев се спрягат като заместници на специалиста.