Притеснителни новини за футболист на ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Завръщането на защитник на "армейците" не върви по план

Бранителят Брадли де Нойер от ЦСКА продължава възстановяването си от операцията в коляното, която претърпя преди няколко месеца. Нидерландският ляв бек обаче обаче не изглежда близо до завръщане на терена през зимата, за разлика от своя колега Юрген Матей.

Нидерландецът Матей, който е капитан на ЦСКА, вече изпълнява бегови упражнения, докато Де Нойер все още се готви основно във фитнеса и не тича на базата в Панчарево. В клуба се надяват, че и двамата ще са готови да се включат на пълни обороти в зимната подготовка през януари. За Де Нойер обаче шансовете са малки. През миналия сезон Брадли де Нойер записа 21 двубоя в Първа лига, като 2кара 2 гола и направи 3 асистенции, впечатлявайки с изявите си.

Иначе ЦСКА се готви в пълна група с изключение на националните състезатели и двамата трайно контузени футболисти по време лагера в Тетевен. В събота от 11:00 часа тимът на Нестор Ел Маестро ще играе контрола срещу втородивизионния Литекс на стадион „Георги Бенковски“ в града, като мачът щеможе да бъде посетен от феновете.