Реал Мадрид следи Барела, наясно е за каква сума може да го привлече
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" може да си осигури услугите на италианския полузащитник Николо Барела, ако плати 70-80 милиона евро на Интер

Според информация на италианското издание Calciomercatoweb, халфът Николо Барела е обект на интерес от страна на испанския гранд Реал Мадрид. На “Сантяго Бернабеу” вече знаят колко ще им трябва да го привлекат в текущия трансферен прозорец. Интер ще поиска около 70-80 милиона евро, за да се раздели с италианския креативен полузащитник.

Николо Барела се утвърди като един от най-добрите халфове в света, откакто се присъедини към Интер. 26-годишният играч беше един от най-добрите млади таланти в родината си, когато се премести на Сан Сиро. И след сезон под наем при нерадзурите, той направи постоянен трансфер през септември 2020 г.

Барела се е появил 187 пъти досега за Интер, като е отбелязал 20 гола и има 44 асистенции. Също така италианският национал е опора в средата на терена за страната си. Но бъдещето на Барела в Интер е несигурно на фона на големия интерес от страна на клубове от висок ранг, включително Реал Мадрид.

Бившият полузащитник на Каляри е в полезрението на Реал Мадрид от доста време. Съобщава се, че Карло Анчелоти е настоявал Лос Бланкос да го привлекат. Но продължаващият интерес към осигуряване на услугите на Барела е изненадващ, като се има предвид колко добри халфове има Реал Мадрид в момента.

“Кралският клуб” вече привлече Джуд Белингам и Арда Гюлер в летния  трансферен прозорец. И тъй като Лука Модрич и Тони Кроос все още са силни, Анчелоти има твърде много възможности на свое разположение. Играчи като Орелиен Чуамени, Федерико Валверде и Едуардо Камавинга също са в отбора, така че не изглежда Реал Мадрид да се нуждае от друг полузащитник.