Реал Мадрид записа рутинен успех срещу Лас Палмас
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" се върна на победния път след загубата в дербито с Атлетико

Реал Мадрид постигна очаквана победа с 2:0 срещу Лас Палмас на собствен терен в среща от 7-ия кръг на Ла Лига. Браим Диас и Хоселу отбелязаха попаденията за “Кралския клуб”.

Въпреки победата, тимът на Реал Мадрид не излезе начело в класирането на Ла Лига. Лидер е отборът на Жирона, който направи нов силен мач и надви Виляреал с 2:1 като гост, така че има точка повече от Реал Мадрид.

Карло Анчелоти направи няколко промени в състава на Реал Мадрид. Браим Диас получи място сред титулярит е и се отблагодари с попадение. В края на първото полувреме 24-годишният халф се разписа за 1:0 след асистенция на Лукас Васкес. Преди това Хоселу и Начо Фернандес направиха пропуски за домакините.

След почивката “белият балет” вкара още едно попадение. Хоселу се разписа, като Родриго даде асистенция. До края на мача ново попадение не падна и Реал се поздрави със шестата си победа през кампанията.

За Лас Палмас това бе очаквана загуба и надали в лагера на гостите ще правят трагедии. “Жълто-сините” са 17-ти в класирането с актив от 5 точки.

Реал Мадрид вече може да мисли за следващия мач, който ще бъде сериозно изпитание – пътуване до Каталуния за визита на лидера Жирона. Три дни след това Реал Мадрид гостува на Наполи в Шампионска лига.

Феновете, които се интересуват от възможности за залози на мачовете от ШЛ могат да разберат как да създадат свой акаунт при един от водещите букмейкъри в страната и да използват специални опции и промоции от ръководството на 7sport как да се регистрирам в winbet.