Рибарски разкри за интерес към играчи на ЦСКА 1948
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът все още не е сигурен дали ще може да разчита на всичките си играчи

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски не скри, че неговите играчи биват наблюдавани от други клубове и има възможност те да напуснат тима на “червените” скоро. Сред имената, които привличат най-голям интерес са тези на Ивайло Чочев и Георги Русев, за които се твърди, че са следени от чуждестранни отбори.

„Има интерес към наши играчи и то доста голям. Ние имаме интерес върху такива. На първо място главната цел и желание е да се фокусираме върху играчите, които имаме и да стигнем до максималния им потенциал”, заяви Рибарски.

Той коментира и привличането на родния национал Никола Илиев.

„Никола Илиев го познавам още от юношеска възраст, когато играеше за Ботев Пловдив. Изгледах му някои от мачовете в Италия. Много добър футболист е с бъдеще. Радвам се, че избра нашия клуб. С качествата, които притежава, ще бъде основен играч. Надявам се и в националния отбор“.

„Надявам се да имаме едно ядро от млади и перспективни играчи, които да достигнат Ивайло Чочев например. Никола идва с проведена подготовка, в следващите два дни ще преценим дали да бъде в групата на мача. Не мисля, че някой се е успокоил за титулярното си място”, добави той.

Рибарски направи и коментар относно предстоящия мач на ЦСКА 1948 срещу новака в Първа лига – Крумовград.

„Надявам се да стане хубав, динамичен, отворен двубой и да се върнем на победния път. За новак Крумовград притежават добри играчи и добър облик. Направиха няколко негативни резултата, но на „Армията“ се справиха доста добре. Силните страни са им бързи атаки, агресивна игра срещу топката и мисля, че ще се получи доста оспорван мач“.