“Чуковете” готвят оферта за стрелец на Арсенал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Фоларин Балогун е цел и на Дейвид Мойс

Мениджърът на Уест Хям Юнайтед Дейвид Мойс възнамерява да започне преговори с нападателя на Арсенал Фоларин Балогун в следващите дни. Преговорите ще бъдат трудни, тъй като доста клубове следят младия нападател. Сред тях са Интер и Монако, които все още обаче не са направили официално предложение за него.

Дейвид Мойс планира сериозна реконструкция на своя отбор през това лято. Неговите планове обаче не вървят по график, тъй като той не получава достатъчна подкрепа от ръководството. За момента “чуковете” са привлекли единствено Едсон Алварес от Аякс, който трябва да замести Деклан Райс, който подписа с Арсенал. Те обаче трябва да се сдобият и със заместник на Джанлука Скамака, който пък премина в Аталанта.

В Балогун Мойс вижда перфектния играч, който да води атаката на Уест Хям още доста години напред. Освен него обаче Мойс иска да привлече също Хари Магуайър и Скот Мактоминей от Манчестър Юнайтед. Чрез тези трансфери той се надява да постигне по-добри резултати във Висшата лига през следващия сезон, след като миналата кампания Уест Хям едва не изпадна. В допълнение, Мойс няма никакво намерение да оставя на втори план и Лига Еропа, за която тимът му се класира след като спечели Лигата на конференциите през миналия сезон. Тези амбиции на Мойс предвещават един изключително напрегнат трансферен прозорец както и не по-малко лек сезон.