Ричарлисън не мисли да напуска Тотнъм в посока Саудитска Арабия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилският национал е решен да се бори за бъдещето си в Тотнъм и да отхвърли оферти на отбори от Саудитска професионална лига

Ричарлисън не се интересува от преминаване в клуб от Саудитска Арабия, тъй като иска да се бори за бъдещето си в Тотнъм, пише Football Insider. Бразилският национал трябваше да преобрази атаката на Тотнъм и за целта клубът реши да даде 60 милиона паунда на Евертън,за да го привлече. През първия си сезон в Северен Лондон, Ричарлисън се подвизава в различни зони на нападението, включително като заместник на Хари Кейн в ролята №9.

Напускането на Кейн накара всички да мислят, че той ще поеме ролята на капитанa на Англия. Но вместо това Анге Постекоглу предпочете Сон Хюн-мин на върха на атаката. Южнокореецът оправда решението на мениджъра и се представя силно. Що се отнася до Ричарлисън, след катастрофалния първи сезон за Тонъм, отбелязвайки веднъж, той все още не е направил огромно влияние през този сезон. Слабите му изяви водят до спекулации за бъдещето му преди януарския трансферен прозорец.

Някои информации предполагат, че Тотнъм има желание да привлече нови играчи през януари. Но трябва да има и приходи в клуба от Северен Лондон, за да се изпълнят тези планове. Следователно медиите спекулираха, че играчи като Ричарлисън могат да напуснат срещу прилична сума, което ще помогне на Постекоглу да инвестира отново в изграждането на отбора по свой вкус.