Сър Джим Ратклиф набеляза първата си голяма цел в Ман Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Манчестър Юнайтед е свързван с трансфер на 23-годишния френски защитник Жан-Клер Тодибо, който е основна цел за Джим Ратклиф

Журналистът Дийн Джоунс съобщава, че сър Джим Ратклиф може да настоява да осигури услугите на 23-годишния французин Жан-Клер Тодибо, който да подсили защитата на Манчестър Юнайтед.

Тодибо в момента играе за Ница, а френският клуб е собственост на сър Джим Ратклиф. Очаква се сега той да финализира миноритарен дял в клуба от Висшата лига и остава да видим дали може да улесни трансфера.

Манчестър Юнайтед трябва да привлече подкрепления в отбраната, а 23-годишният футболист се очертава като основна цел. Той се е доказал във френския футбол и има техническите качества и физиката, за да успее и във Висшата лига. 23-годишният играч все още е доста млад и вероятно ще се подобри още повече. Той може да бъде ключов играч за Манчестър Юнайтед в дългосрочен план.

Като се има предвид връзката на Ратклиф с тима на Ница, Манчестър Юнайтед може да успее да го привлече на добра цена. Междувременно 23-годишният французин вероятно ще бъде изкушен, ако на масата има конкретна оферта от Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи” са един от най-големите клубове в света и преминаването във Висшата лига би било голяма стъпка в кариерата на френския бранител.