Роналдо с коментар след класирането на Португалия на Евро 2024
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Ние сме на Евро 2024! Много съм щастлив", каза Роналдо

В петък вечер националната селекция на Португалия официализира класирането си на Европейското първенство в Германия през 2024 г. Иконата на португалския футбол Кристиано Роналдо бе много щастлив от този факт.

Кристиано помогнан а страната си да се класира на финалите в Германия следващото лято. Опитният футболист вкара 2 гола при успеха на Португалия с 3:2 срещу Словакия в двубой от Група J, като воденият от Роберто Мартинес отбор е на върха с 21 точки. При три оставащи кръга до края, Португалия няма как да бъде изместена от топ 2 на класирането.

„Ние сме на Евро 2024! Много съм щастлив, че помогнах на Португалия отново да стигне до финалите на голям турнир. Специални благодарности на Португалската футболна федерация и присъстващите фенове на стадиона за подкрепата!“, написа Роналдо в профилите си в социалните си мрежи след края на мача срещу словаците.

За тима на Пртугалия предстои нов квалификационен двубой на 16 октомври – гостуване на Босна и Херцеговина. През лятото Португалия срази опонента си с 3:0 у дома и предстои да видим дали Роналдо и компания ще запишат нова победа.