google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Голям футболист и изключително нисък човек!", написа бившият старши треньор на "армейците" в социалните мрежи.

Наставникът Александър Станков, който у нас е водил тимовете на ЦСКА, Черно море и Локомотив Пловдив, написа коментар под пост на адвоката по спортно право Георги Градев във “Фейсбук”.

В него Станков обяви, че членът на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз (БФС) Емил Костадинов му дължи 300 000 евро, като борчът датира вече 11 години!

Сашо Станков шокира: Емил Костадинов ми дължи 300 000 евро! 1

“Пълна и точна истина. Заставам с името си зад всичко написано от г-Градев. Само аз мога ,без да се притеснявам , да приложа три Изпълнителни листа срещу г-н Костадинов. Задълженията му само към моето семейство са огромни. Не сметна за нужно да връща дадени от нас заеми . Върнал е част от задълженията си с дълги и тежки дела.

А за една “малка” и “незначителна ” сума от 300 000 евро се прави на приятно разсеян вече 11 години. Това е непогасена част от заемите. Аз и съпругата ми сме работили и сме изстрадали тези пари. Не като този господин, който няма нормален работен ден, съпругата му – също. Но пък цял живот е бил на хранилка някъде. И сега е още.

Как се пуска този кокал. Колко хора получават пари за спане, софри и далавери. Ще попитат някои хора защо мълчах досега. Водихме дела, не трябваше да се шуми. Това е човекът, който навреди морално и финансово на мен и семейството ми. Нито за секунда не е съжалил за постъпките си.

Този човек спи спокойно, без никакво чувство за вина и отговорност. Мога да покажа на заинтересованите официални документи. Нека всеки, който прочете този пост , да прецени иска ли бг футбола да бъде ръководен от такива хора. Голям футболист и изключително нисък човек!”, написа Станков във “Фейсбук”.