Сериозен интерес към Албания – България, домакините очакват победа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Албанците купуват билети за приятелския мач срещу нашите национали

Днес от 19:00 ч. отборите на Албания и България ще премерят сили в приятелски мач в Тирана. Домакините са в подем с постигнати победи над Чехия и Полша в последните си мачове, докато “лъвовете” копаят дъното с всеки изминал мач.

В Албания интересът към двубоя с България е доста голям. Опашка за билети се заформи на една от будките за билети в близост до националния стадион в Тирана. На мястото, което е на около километър и половина от модерното съоръжение “Еър Албания”, се продават билети за проверката между дветее нации тази вечер.

Очаква се над 11 000 зрители да присъстват на мача. Албанците, чийто национален отбор е на крачка от класиране за европейското първенство в Германия, вярват, че лесно ще се поздравят с победа над селекцията на Младен Кръстаич. Преди пет дни Албания срази Чехия с 3:0 в европейска квалификация и е във водеща позиция в своята група.

Българският отбор е в серия от три поредни поражения и няма победа от 16 ноември 2022 г., когато надви Кипър с 2:0 като гост в контрола.