Севиля намери заместник на Ясин Буну
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Доминик Ливакович е близо до преминаване на "Рамон Санчес Писхуан"

Мароканският вратар Ясин Буну почти сигурно ще напусне Севиля, тъй като трансферът му в Ал Хилал е на финалната права. Испанският тим вече е намерил заместник на Буну, който изкара силни сезони на “Рамон Санчес Писхуан”, а след страхотните си изяви за Мароко на Мондиал 2022 интересът към него нарастна.

От андалусийския клуб смятат да привлекат Доминик Ливакович – друг вратар, който се представи силно на Мондиала в Катар. Хърватският национал остана в Динамо Загреб въпреки страхотното си представяне на световните финали. През това лято обаче Ливакович може би ще направи следващата стъпка в кариерата си и ще заиграе в Ла Лига.

Договорът на Ливакович с хърватския гранд Динамо Загреб е до лятото на 2024 г. и за клуба е по-добре да го продаде сега, за да не го загуби без трансферна сума през следващото лято.

Доминик Ливакович е родом от Задар, където започва да играе като юноша. През 2012 г. той е привлечен в загребска школа. Професионалната си кариера футболистът започва в тима на НК Загреб. През 2015 г. футболистът еп ривлечен от гранда Динамо Загреб и вече 8 години той е част от отбора.