Шампионката от Токио Ивет Горанова иска да тренира деца в Плевен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сигурен съм, че със своя пример ще увлечеш много момичета и момчета, сред които могат да израснат бъдещите спортни надежди на страната ни", е подчертал кметът Спартански

Златната медалистка от Игрите в Токио Ивет Горанова е разкрила, че има желание да тренира деца в Плевен. Родната каратека е обявила това днес на среща с кмета на Плевен, Георг Спартански, информират от общината. Горанова е затрупана от ангажименти, но въпреки тях държи да запази жива връзката си с Плевен и да тренира група деца в града.

За целта вицепрезидентът на Българската национална федерация карате и президент на плевенския клуб по бойни изкуства “Петромакс” – Русалин Русалинов, обсъжда варианти за зала.

Кметът Спартански е поздравил Ивет Горанова за удостояването й с приза “Спортист на годината” на България и е заявил своята подкрепа за идеята й да тренира деца в Плевен.

“Сигурен съм, че със своя пример ще увлечеш много момичета и момчета, сред които могат да израснат бъдещите спортни надежди на страната ни”, е подчертал кметът Спартански, който е поздравил Ивет Горанова за удостояването й с приза “Спортист на годината” на България и е заявил своята подкрепа за идеята й да тренира деца в Плевен.