Шампионска лига продължава и днес с куп интересни срещи в WinBet
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Турнирът Шампионска лига продължава днес, като ще се изиграят редица интересни двубои от третия квалификационен кръг. Всички мачове от турнира са налични в WinBet спортни залози, като може да залагате на сблъсъците на атрактивни коефициенти. Програмата с мачове започва в 18:00 ч. с двубоя Омония Никозия срещу Цървена звезда, а вечерта ще се изиграят още четири срещи. Ето и кратко превю на всичките пет двубоя от Шампионска лига в сряда:

Омония Никозия (Кипър) срещу Цървена Звезда Белград (Сърбия)

Шампионът на Сърбия Цървена Звезда продължава похода си към ново участие в групите на Шампионска лига с визиита в Кипър на Омония. Цървена звезда се намира в отлична форма, като е спечелил всеки от последните си 10 мача. В Шампионска лига тимът отстрани вече два отбора, като на старта се справи с Юръп от Гибралтар след успех с 5:0, а във втория кръг надви трудно Тирана с 1:0 като гост. В последния си мач Цървена звезда надигра Чукарикчи с 3:1 като гост в сръбската лига. Звезда не допусна попадение в 3 от последните си 4 мача на чужд терен и ще се стреми да запази суха мрежа срещу Омония. Домакините записаха 2 успеха и 5 равенства в изминалите си 7 срещи, като за последно загубиха на 30 юли с 0:1 от Залаегерсгер в приятелски мач. Омония отстрани Легия Варшава в миналия кръг на ШЛ, което бе сериозна изненада. Кипърският тим надви шампиона на Полша с 2:0 след продължения и то във Варшава, като предстои да видим дали Омония може да направи нов подвиг в ШЛ.

Карабах (Азербайджан) срещу Мьолде (Норвегия)

В 20:00 ч. в Баку тази вечер един срещу друг излизат шампионите на Азербайджан и Норвегия. УинБет не дава предимство на нито един от двата отбора като се очаква да се получи оспорван мач. Карабах отстрани отборите на Силекс (4:0) и Шериф (2:1), за да достигне до тази фаза на турнира. Азербайджанският първенец бе домакин и в първите две срещи, като сега ще се стреми отново на собствен терен да постигне успех. Домакините са без поражение в изминалите си 10 двубоя във всички турнири като имат 7 победи и 3 равенства. Съставът на Мьолде загуби от Викинг с 2:3 в последния си шампионатен мач, а преди това надви Целие с 2:1 като гост в Словения във втория предварителен кръг на ШЛ. На старта на участието си в турнира пък Мьолде разби КупС с 5:0 у дома. Домакините са доста резултатен отбор и ще се стремят да го покажат срещу отбора на Карабах.

Макаби Тел Авив (Израел) срещу Динамо Брест (Беларус)

Макаби Тел Авив е устремен към групите на Шампионска лига през този сезон. Израелският шампион направи силни мачове в турнира до момента, като надигра Судува с 3:0 като гост и Рига с 2:0 у дома. В последните си два двубоя в местната лига, Макаби не успя да запише победа, така че ще се стреми да се върне на печелившия път. Предстоящият им опонент Динамо Брест впечатли на старта на участието си в ШЛ с разгромния успех с 6:3 над Астана. Във втория квалификационен кръг Динамо елиминира Сараево след успех с 2:1 на собствен терен. Сега беларуският тим има тежка визита на Макаби в Израел. Техният опонент играе бърз и комбинативен футбол, като е фаворит за успеха според коефициентите в winbet мобилно приложение.

Ференцварош (Унгария) срещу Динамо Загреб (Хърватия)

Много интересен ще бъде този сблъсък, в който шампионите на Унгария и Хърватия излизат един срещу друг от 20:00 ч. в Будапеща. Winbet дава предимство на гостите за успех в срещата. Динамо Загреб спечели с 4:0 на този стадион през миналия сезон отново в същата фаза на турнира и с общ резултат 5:1 продължи напред. Дали отново хърватите ще ликуват? Съставът на Ференцварош елиминира Селтик като гост след успех с 2:1 в миналия кръг и това бе голямата изненада в турнира. Унгарският шампион ще се стреми да продължи със силните си изяви и да направи нов фантастичен резултат в най-престижния европейски клубен турнир.

Мидтиланд (Дания) срещу Йънг Бойс (Швейцария)

Двубоите от третия квалификационен кръг тази вечер ще завършат в Дания. От 21:30 ч. Мидтиланд приема Йънг Бойс в един от най-оспорваните двубои. “Вълците” елиминираха Лудогорец след успех с 1:0 на българска земя във втория квалификационен кръг. Последните два мача на тима обаче показаха слабости в защитата им, след като допуснаха по 2 гола в двубоите с Одензе (2:2) и Сьондерийске (0:2). От колебанията в отбраната на домакините със сигурност ще се възползва Йънг Бойс, който е отбелязал 13 гола в изминалите си 3 двубоя. Швейцарският шампион елиминира Клаксвик във втория квалификационен кръг на ШЛ с успех с 3:1. Ако очаквате Йънг Бойс отново да бъде доста резултатен в Дания, то може да използвате winbet спортен бонус, за да заложите на над 1.5 гола на гостите в този мач.