Синиша Михайлович се допитал до Люпко преди трансфера на Антов
Добави коментар
"В България определят Валентин Антов като вундеркинд. И мен така ме наричаха", заяви треньорът на Болоня

Треньорът на елитния италиански Болоня Синиша Михайлович разкри, че се е допитал до Люпко Петрович, преди да бъде извършен трансферът на Валентин Антов от ЦСКА. Михайлович също призна, че е с добро първо впечатление от родния защитник.

“Антов току що дойде, но вече забелязах, че той има чудесен характер. Харесвам го, той е умно и интелигентно момче, което знае как да се адаптира лесно. В България го определят като вундеркинд. И мен така ме наричаха. Ще трябва да работи още, за да се адаптира възможно най-добре, но той е млад човек, който има всички необходими умения, за да го направи. Антов няма да е просто за бройката тук, той е перспективен играч. Преди да приключим сделката, аз се чух с Люпко Петрович, който ми каза добри думи за момчето.“

„Дали след неговия трансфер и този на Адама Сумаоро ще направя Такехиро Томиясу десен бек? Томиясу може да се справи и с четирите позиции в защитата ни. Ще мислим за това мач за мач, в зависимост в каква форма са останалите играчи. Нека анализираме играта на нашите противници и да видим как ще създадем трудности за тях. Сега вече имам голям избор пред себе си”, добави треньорът на Болоня на пресконференцията си преди мача с Парма.

Междувременно, Валентин Антов попадна в групата на Болоня за мача с Парма. Най-вероятно българинът няма да е сред титулярите, тъй като проведе първата тренировка с новия си тим в четвъртък.

Добави коментар
Гласувай: