“Сините” ще уредят Фадига за гостуването на Ботев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Николай Костов по всяка вероятност ще може да разчита на първия и към момента единствен нов в редиците на Левски - французинът Асими Фадига

Николай Костов по всяка вероятност ще може да разчита на първия и към момента единствен нов в редиците на Левски – французинът Асими Фадига. Той ще бъде уреден с картотека за гостуването на “Колежа” срещу Ботев Пловдив.

Срещата е в събота от 19:15 часа на стадион „Христо Ботев“, а последния път, когато двата тима играха на “Колежа” при неговото откриване, то “сините” надделяха над “канарчетата” с 1:0. Асими Фадига на няколко пъти вече тренира с новите си съотборници.

Сигурно е, че няма да играе срещу Ботев заради наказание, което изтърпява от предишната кампания и именно то му попречи да играе срещу ЦСКА 1948 при старта на сезона в efbet Лига.

На стадион „Георги Аспарухов“ се очаква да пристигне бразилецът Дарлан. Съотборникът на Луис Суарес в Гремио е спряган за втори нов за „сините“, след като в дните преди началото на шампионата Николай Костов сподели, че Левски ще привлече двама футболисти халфовата линия.