Сираков недоволен от килограмите на Божинов, дава за пример Михайлов

Прочетена:11305
Сираков недоволен от килограмите на Божинов, дава за пример Михайлов 1
3 0

Притежателят на най-голям брой акции в Левски Наско Сираков разкри, че насърчавал нападателя Валери Божинов да премахне излишните килограми.

Доскорошният играч на италианския Пескара пристигна на Герена с наднормено тегло, а и самата му стртуктура предразполага по-бързо струпване на килограми по време на период с неособено интензивни тренировки.

Божинов, Атанас Курдов, бранителят Алекс Петков – син на бившия играч на националния отбор и ЦСКА Милен Петков, както и португалецът Клаудио Тавареш ще играят в утрешната контрола срещу Витоша (Бистрица), след която ще стане ясно дали ще останат в Левски.

“Натискам Валери Божинов да свали килограми. Това зависи от него“, коментира Сираков.

Сираков недоволен от килограмите на Божинов, дава за пример Михайлов 2

В същото време силният човек в щаба на Сините засипа с похвали вратаря Николай Михайлов, който преди няколко месеца беше покачил теглото си до смущаващо за професионален играч ниво.

„Има голяма промяна в Ники Михайлов откъм форма и килограми, но има какво още да се желае,” заяви Сираков. “Той е изключително полезен на клуба в този момент.

“Той основно държи съблекалнята и другите футболисти му имат уважение и респект. Ники обаче трябва да защитава това с поведението си, тренировките. Осъзнава го, но трябва да се напъне още малко и да свали още килограми.”

Сираков на практика потвърди, че привличане на Ради Цонев на този етап е невъзможно. Вчера неговият брат – Боби Цонев, бе официално представен като ново попълнение на тима.

“Бих взел и двамата братя Цоневи, но Ради има договорни отношения с Лече“, обяви Сираков.

Сподели