Скаут на Легия ще гледа Робърта срещу Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Полският гранд Легия (Варшава) ще изпрати скаути, който да наблюдават нападателя на Левски Найджъл Робърта в първия мач, след рестарта на efbet Лигата, срещу Лудогорец. Двубоят е на 5-ти юни на стадион „Георги Аспарухов“. От Легия имат интерес и към футболисти на разградските орли.

Поляците вече пратиха запитване за Робърта през зимата, но тогава Левски не пожела да се раздели с нидерландския си нападател. Легия няколко пъти вече са гледали на живо 22-годишния футболист и шансът за трансфер е доста голям, особено ако вземе на предвид и деликатната финансова ситуация на „Герена“. Найджъл Робърта е един от най-конвертируемите играч на „сините“, заедно с бразилското крило Паулиньо и исландския централен бранител Холмар Ейлфсон.

Поляците следят и ситуацията около сънародника си от Лудогорец Якуб Швиерчок. 28-годишния нападател не може да се пребори за титулярно място с Клаудиу Кешеру, който наскоро дори подписа нов договор със „зелените“.

Полското първенство ще се поднови този петък, а Легия гони поредна титла и е на първо място, с 8 точки повече от преследвача Пяст Гливице.